Hagen i hagen

Hagen i hagen

Her er hagen

Bloggen er ment som en dokumentasjon på mitt prosjekt som har fått tittelen Hyde Park.
Jeg begynner med blanke ark, eller grønne ark i mitt tilfelle ettersom utgangspunktet er ca. 700 kvadratmeter plen.
Målet er å lage en hage med minimale kostnader og minimalt med plen.
Jeg skal finne opp "mitt eget krutt" og deler det med leserne etter hvert som prosjektet skrider frem.

Dvale et helt år??

Prosjektet Hyde ParkPosted by Gunn Elisabeth Hagen Wed, February 20, 2019 09:58:08

Ja, jeg ser at tiden løper fra meg. Når bloggen ikke er oppdatert på over et år er det rett og slett for at jeg har hatt mye og gjøre. Elektronikken blir ikke prioritert. Instagram og Facebook er raskere og lettere å bruke.

Men når jeg sitter og planlegger sesongen, blar i bilder, bøker, frølister og staudelister, da kan jeg koste på meg å fortelle hva jeg gjør akkurat i disse dager. Staudeproduksjonen ligger under snøen i vinterdvale. Jeg har gravd frem deler av den for å kunne ta opp noen jeg skal drive tidlig og bruke som morplanter. Noen skal også forsiktig vekkes til jeg skal delta på hagemessen på Lillestrøm i april.

Inne i det nye drivhuset mitt står stauder som har stått i kjelleren i vinter for å få en tidlig start. Plutselig teller jeg 18 sorter og smiler lykkelig når jeg ser små grønne skudd bare etter et par dager.

Drivhuset brukes også til andre ting. For å ha følelsen av vår i februar holder jeg til der med pileflettingen min. Løkkurver til årets messer og utsalg er fin syssel når snøen ligger ute.

Feriehunden Drillo holder meg med selskap.

Så skal jeg planlegge vårens kurs, noe som innebærer både ny kjøkkenhage bak huset og pergola i Hyde Park. Jeg gleder meg så mye at jeg nesten må kjøpe meg noen påskeliljer kjenner jeg!

Danser mot vår!!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.